Moderne og kunstneriske plakater

 

Der er uden tvivl mange om budet, når moderne og kunstneriske plakater efterspørges. Siden 2014 har vi på Plakatn.dk bestræbet os efter at designe mere end blot flotte plakater til stuen, køkkenet eller soveværelset. Vi ønsker at skabe skæv kunst og et anderledes blikfang med fokus på miljøet. For blikfang, det er præcis hvad en plakat skal være, hvis du spørger os.

Vi har gennem tiden set mange, der handler flotte plakater, som favner bredt, men som også glider neutralt ind i den moderne nordiske indretning. Sådanne plakater kan skam også være fine. Vi stræber dog efter designs, der vil blive husket. Plakater som får folk til at stoppe op og måske endda knytte en kommentar til den. Det er dem, som kan være med til at give rummet personlighed, til trods for at billedets motiv måske ikke ved første øjekast har synderligt meget med ejeren af hjemmet at gøre.

 

Vi elsker at designe plakater, som kan sætte tankerne og følelserne igang. Mange vil måske finde denne stil for vild, til deres hvide hjem med køkken i hvid højglans. Men det er det ikke!

 

Indretning af hjemmet – Vores mission er klar

 

Følte du dig ramt, da det hvide hjem med det hvide køkken blev nævnt? Hvis ja, så er du muligvis uden for vores målgruppe. Men samtidig er du den person vi helst vil have køber en af vores plakater.

Vi har nemlig en klar mission. Vi vil have de danske hjem til at udstråle personlighed. Vi tror på diversitet og de mangfoldige valg! Vi vil skabe spændende, inspirerende og moderne hjem – Eller i hvert fald levere billeder, der kan bidrage til dette.

 

Vi håber derfor, at du her på siden finder plakater der inspirerer dig. Plakater du kan identificere dig med, eller som kan være en potentiel udstilling til din tomme plads i rummet. Velkommen til vores farverige univers. Vi er så pokkers taknemmelige for, at netop du kiggede forbi.

 

Plakater med omtanke – tænk på miljøet

 

Vi tror på fremtiden, for vi er en del af fremtiden. Hos Plakatn.dk designer vi Plakater med omtanke og respekt for miljøet. Alle vores designs bliver trykt på et svanemærket trykkeri, som bidrager til et renere miljø med fokus på et sundere arbejdsmiljø for de ansatte, samt en renere fremtid for os alle. Alle vores tryk bliver fremstillet af vegetabilske trykfarver på miljørigtigt og svanemærket certificeret papir og med brug af vedvarende energi via den nye Low Energy UV-trykteknologi, som er den mest strømbesparende fremstillingsprocedure på markedet. Endvidere er alle vores ordre bestillingsvarer i kampen om minimering af papiraffald og ressourcespild.

 

Plakater til butik eller anden forretning

 

Mangler du plakater til butikken, kontoret, restauranten eller noget helt tredje? Så er vi altid klar til at høre om dine/jeres ønsker. Ser du en mulighed i at sælge vores plakater i din butik, må du heller ikke tøve med at kontakte os.

Vi vil rigtig gerne have endnu flere samarbejdspartnere der sammen med os kan brede budskabet om et mere personligt og anderledes hjem. Med det sagt vil jeg nu lade det være op til dig. Skal vi træde i alle andres fodspor eller begynde at lave vores egne…