Moderne og kunstneriske plakater

 

Der er mange om budet når moderne og kunstneriske plakater efterspørges. Vi på plakatn.dk synes dog der mangler noget, når man er på jagt efter den nye plakat der skal være blikfang i stuen, soveværelset eller køkkenet. For blikfang, det er nemlig præcis hvad en ny plakat skal være, hvis du spørger os.

Vi har gennem tiden set mange der har handlet plakater, som er rigtig flotte, men som blot glider ind i den moderne nordiske indretning. Sådanne plakater kan skam også være fine. Det vi dog har valgt at stræbe efter, er at lave plakater der vil blive husket, der får folk til at stoppe op og måske endda knytte en kommentar til den. Plakater som dem, er det vi husker i et hjem. Det er samtidig også dem, der kan give et hjem personlighed, til trods for at billedets motiv måske ikke, ved første øjekast, har synderligt meget med ejeren af hjemmet at gøre.

Vi elsker at lave plakater, der kan sætte tankerne og følelserne igang. Mange vil måske finde denne stil for vild, til deres hvide hjem med køkken i hvid højglans. Men det er det ikke!

 

Indretning af hjemmet – Vores mission er klar

 

Følte du dig ramt da det hvide hjem med det hvide køkken blev nævnt? Hvis ja, så er du muligvis uden for vores målgruppe, men samtidig er du den person vi helst vil have køber en af vores plakater.

Vi har nemlig en klar mission. Vi vil have de danske hjem til at udstråle personlighed! Vi vil have folk til ikke at frygte at være anderledes. Vi vil skabe spændende, anderledes og moderne hjem – Eller i hvert fald levere billeder der kan bidrage til dette.

 

Vi håber derfor, at du her på siden finder plakater der inspirere dig. Plakater du kan identificere dig med, eller som du bare synes ville skabe en fed stemning i de rum hvor du mangler det sidste. Vi vi i hvert fald gøre vores bedste for at lave plakater der gør dit hjem mere personligt, vildt og uforglemmeligt.

 

Plakater til butik eller anden forretning

 

Mangler du plakater til butikken, kontoret, restauranten eller noget helt tredje, så er vi altid klar til at høre om dine/jeres ønsker. Ser du en mulighed i at sælge vores plakater i din butik, må du heller ikke tøve med at kontakte os.

Vi vil rigtig gerne have endnu flere samarbejdspartnere der sammen med os kan brede budskabet om et mere personligt og anderledes hjem. Med det sagt vil jeg nu lade det være op til dig. Skal vi træde i alle andres fodspor eller begynde at lave vores egne…